Maleriet

   
Forside
Billeder fra Maleriet
 
Arkiver - Billeder fra Maleriet
  2008
  2009
  2010
  2011
  2012
  2013
  2014
  2015
  2016
 
 
Kontakt
 
www: Gurli Hansen
Retur til KOKS
© KOKS & KUNSTNERNE
 

 

Billeder fra Maleriet * 2017 (Tryk på billedet for at se mere)

August 2017. Medea på sit første besøg i Maleriet. Efter sommerferien skal hun i 1. Klasse men har allerede tilegnet sig mange færdigheder også hvad angår maleri, så vi fik hurtigt gang i både får, høns alias Rip Rap Rup , en flot hane og en broget malkeko i sit helt eget sommerland. Samsø er også et sommerland, hvor mange børn besøger bedsteforældre, hvis man er så heldig at de bor her fast . Mange af Maleriets små elever får netop deres første kontakt hertil via familien. Så tak til Medea og mormor , som er så heldig at have små kreative guldklumper til børnebørn .
 
August 2017. Julie på sit andet besøg i Maleriet. Denne gang med et ønske om at lære at få en smuk svane frem på papiret og det lykkedes jo fuldt ud. Ja en hel famile blev det til. Julie elsker især alle kreative fag i skolen og går derudover også til Billedkunst , så der er stor forståelse for faconer farver og penselføring. Sikkert en lille mønsterelev og her i Maleriet duperer hun også mig. Tak for dit besøg og til farmor som sørger for at hente og bringe m.m.
 
Juli 2017. Annette og hendes mand tilbragte en tre dage i Nordby og fandt også ind til mig i Maleriet. Snakken gik og mundede ud i , at Annette lige kunne nå en times undervisning i Tusch inden hjemrejsen. Køer holder Annette meget af at male i Akryl og nu skulle de afprøves i et andet medie. At det gik godt, ses på billederne. Sjove køer med en masse karakter og i gode farvet. Det gav blod på tanden til at fortsætte derhjemme og måske komme igen her i Maleriet. Du skal være velkommen.

 

Juli 2017. Eigil på ferie på Samsø og ferie kan også være lig med tid til en lille Akvarel lektion i Maleriet. Eigil maler en del men føler at tingene ikke rigtig vil som han vil. Vi tog udgangspunkt i en lille lækker rødbede, som model og et stort stykke godt Akvarelpapir. Store pensler, masser af vand og fine farveblandinger. Halvanden time senere kunne Eigil fremvise en super flot Akvarel og jeg er sikker på han "så lyset" og fremover vil finde glæde og ro i maleriet . Talentet fejler ikke noget, så bare klø på. Tak for en hyggelig formiddag.

 
Juli 2017. Frederikke for 3. gang i Maleriet og denne gang fik hun rigtig fat i Katteudtrykket. Stor og lidt farlig ser den ud. Hønsene blev også genopfrisket og som noget nyt sluttede vi af med Akvarel. Tulipaner i alle farver. Flotte faconer og smukke stilke. Det blev et dejligt billede og kunstneren var også selv meget tilfreds, så det var igen et vellykket besøg . Tak til dig
 
Juli 2017. Andrea på sit 4. besøg i Maleriet og heldigvis er hun stadig glad for at male akvarel , så vi tog fat på en dejlig sommerblomst og igen på godt papir og i passende format . Andreas hånd er let og forståelsen for farver og mængden af vand helt i top, så resultatet blev som forventet super flot. Den sidste halve time blev en leg med tuschen og fantasien. Ko Cirkus hedder billedet. Kan det hedde andet? Nej vel og så i Maleriet hvor Køerne har en fremtrædende position. Fortsat god sommerferie.
 
Juli 2017. Tilde er efterhånden fast gæst i Maleriet og har prøvet kræfter med både grise, får, køer og høns, så denne gang skulle det udelukkende være Natur . Og Natur blev det. Vindrueranker og farverige tulipaner med vind fra vest .At hun er flittig med penslerne til daglig og oveni talent mærkes straks og gør at hun får så fine resulter med hjem. Fortsat god sommerferie på Samsø
   
Juli 2017. Anna på sit første besøg i Maleriet. Anna maler mest med Akryl på lærred , men her fik hun et fint indblik i kunsten at bruge Tusch, rørpen og akvarel . Og der kom spændende motiver frem med meget bevægelse . Især hønsene fik i 2. forsøg Annas personlige streg. Tak for besøget og vedbliv at male i din fritid.
   
Juli 2017. Frida maler med oliefarver derhjemme , men kunne også have lyst til at prøve både akvarel og tusch. Så vi afsatte 1,5 time til formålet og det passede perfekt. Dejlig let og dog farverig akvarel.Køer på græs og får på rad og række i tusch. Det gik godt og gav mod på at investere i også de materialer til fortsat udvikling på hjemmefronten . Tak for dit glade besøg.
   
Juli 2017. Amalie fik, af familien i Studentergave, et Akvarelkursus i Maleriet. Amalie er for det første ikke nybegynder i Akvarel og desuden har hun haft Billedkunst op gennem gymnasietiden, så vi kom hurtigt igang og hun forstod kunsten at lægge skygger og blande farver ud fra Primærfarverne. De kolde og varme farver, komplementærfarverne og jordfarverne havde hun helt styr på, så det blev et par dejlige timer og nogle endnu dejligere resultater. Håber du fremover kan vedblive at finde tid til denne skønne hobby.
   
Juli 2017. Sofie på sit 4. besøg i Maleriet. Emnet var primært Blomster og blade i Akvarel . Men der blev også tid til at genopfriske Tuschstregen og hvad den kan. Sofie er en kreativ pige, som bruger meget tid i selskab med sine farver, det ses tydeligt i hendes fine blandinger og måden at håndtere penslen på. Det var lidt hårdt med en så bunden opgave , men hun nåede flot i mål. God ferie til Italien.
   
Juni 2017. Sabine og Holger fra Tyskland på et 2 timers Tuschkursus i Maleriet. Det blev en større produktion og hver især fandt de deres favorit. Holger slog sig på Høns/Hane i flere varianter og Sabine fattede fra start kærlighed til Køerne og Tyre med både horn og ring i næsen. Dejlig formiddag med plads til masser af grin og enkelte sprogforviklinger. Man kommer langt med godt humør.
   
Maj 2017. Så blev det endelig sommer og tid for Aya's besøg i Maleriet. Hun gik med frisk mod igang med får, høns og køer og sluttede af med et stort flot blomsterbillede. Aya er kreativ både i skole og fritid, nu fik hun måske nogle friske input, som kan bruges fremover. Tak for dit besøg.
   
April 2017. Mira på Påskeferie på Samsø øjnede en chance til at bruge et par timer i Maleriet og finde ud af ,om hun mon ikke skulle bruge lidt af sin sparsomme fritid til at fordybe sig i akvarel og tusch. Hun kom nemt og hurtigt fra start og fik meget fine frembringelser med hjem. Måske vil hun prøve at melde sig på et tegnekursus og det er altid en god ide. Held og lykke med det.
   

Februar 2017. Pia bestilte en tid i Maleriet , hun trængte til at få et skub for igen at få gang i sin kreative side og føle glæden ved fordybelsen , som følger med. Og det var kun et lille skub der skulle til. Billederne taler for sig selv , fyldt med humor og personlighed. Tak for dit besøg og vent ikke for længe med at finde materialerne frem derhjemme. Hold stregen igang , kan man måske sige.

 

Tryk på billedet for at se mere ! * Se også Arkiver fra Malleriet !